Absolite - Hőelnyelő rendszer
A rendszer 3 kiemelkedő tulajdon-ságának köszönheti folyamatos sikerét. A testből kiáraml leveógőt elnyelő szövetkialakítás garantálja. A leg-finomabb pamutszövet saját fejlesztésű technológiával kerül felhasználásra.

Aquatrail -Víznyom
Az ezzel a cimkével ellátott Iguana kabátok 2000-5000mm
csapadékig vízállóak, szélállóak, légáteresztőek.

 

Ciba - Tartós frissesség
A Ciba által kifejlesztett Tinosan-t a ruha szövetanyagába építik be, így garantálva a hosszan tartó frissességet viselője számára. A Tinosan meggátolja a kellemetlen szagok kialakulásáért felelős baktériumok kifejlődését, hatása többszöri mosás után is érzékelhető.

Iguana Device System -

Iguana kiegészíto rendszer
Lehetőséget nyújt, hogy más iguana felsőket is belezippzározhassunk
dzsekinkbe.

Hydrowash - Hidromosás .................. A ruhadarab megalkotásához különleges technológiát használtunk, hogy ezt az egyedi „mosott” külsőt kapja. A tökéletlen színek, foltok, árnyalatok eme vonal sajátosságai, nem termékhibák. A többi ruhadarabtól külön mosandó. Quick Dry - Gyorsszáradás
Különleges szövet mely elnyeli majd a külső felszínre kicsapja a sportolás alatt keletkezett összes párát. Sokkal gyorsabban szárad mint a pamut. Hála a hi-tech eljárásnak, a nedvesség a kabát egy nagyobb felületére áramlik, ami gyorsabb száradást eredményez.

Stretch - Rugalmasság

Belső rugalmas zónákkal rendelkező rzuházat, a szabadabb mozgás érdekében.

Taped seams - Fedett / hegesztett varrások ............................................... Egy szövet vízhatlanságát a varrás károsítja. Az Iguanán
a hegesztett varrások garantáltan megőrzik a kabát teljes
mértékben vízhatlanságát.
Temp control - Hoszabályozás Könnyu és vékony, extra meleg, tripla rétegű. Teljes mértékben hőtartó, hiszen a test által termelt hőt keringteti, ám nem engedi kiszökni a kabátból, a hideget pedig távol tartja. Formáját és kimagasló hőszigetelő tulajdonságát a sokadik tisztítás után is megőrzi.

Water resistant zipper - Vízálló zipzár

Vízálló húzárak a zsebeken és az egész ruházaton, a teljes vizállóság megtartásáért.

 

IguanaLife
Katex Kft. 1161 Budapest Körvasút sor 14-15 tel.: +36 1 206 24 73 / e.mail reklam@katex.hu
2009-2010